Groepsfoto
StrandZon
Hangmat
VR

Escape Groepsweekend Ameland - Actie en Ontspanning op het Waddeneiland

Slapen op waddeneiland Ameland, lunchen op het strand, de Ameland Escape Challenge doen en een spannende VR dinnergame! Reisbegeleiding is inbegrepen dus het wordt een compleet verzorgd weekend om samen van te genieten en te verblijven in een gezellig hotel. Willen jullie met vrienden ook eens Ameland ontdekken?

Bij dit 3-daagse Escape Groepsweekend Ameland is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie

 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • Heerlijk diner in het hotel – dag 1
 • 2 Overnachtingen in een hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 2x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • 1x Een uitgebreide lunch op het strand
 • 1x Een 3-gangen diner – dag 2
 • Ameland Escape Challenge
 • VR Dinnergame
 • Huurfietsen voor gehele weekend
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 285,- p.p. exclusief btw.

Vanaf 20 personen € 315,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 295,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 285,- p.p. exclusief btw

Niet inbegrepen
Toeristenbelasting van € 2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - € 59,- p.p. toeslag
Brandingraften, prijs op aanvraag
Powerkiten, prijs op aanvraag
Strandzeillen, prijs op aanvraag
RIB-Tocht, prijs op aanvraag
Pubquiz
Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

De prijs van dit 3-daagse Groepsweekend op Ameland is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

3-daagse Escape Groepsweekend Ameland

Slapen op waddeneiland Ameland, lunchen op het strand, de Ameland Escape Challenge doen en een spannende VR dinnergame! Reisbegeleiding is inbegrepen dus het wordt een compleet verzorgd weekend om samen van te genieten en te verblijven in een gezellig hotel. Willen jullie met vrienden ook eens Ameland ontdekken?

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Ameland - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Ameland en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met een Nobeltje, lokale borrel.
Inchecken en heerlijk Diner in het hotel - Optioneel aansluitend een gezellige Pubquiz.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.30 uur
Aanvang Ameland Escape Challenge.

13:00 uur
Uitgebreide lunch aan het strand.

15:00 uur
Vrije tijd en mogelijkheid voor een heerlijk strandwandeling, Ameland verder te ontdekken op de fiets of om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel –Optioneel kunnen wij een gave strandactiviteit voor u organiseren.

18.00 uur
Aanvang VR Dinner Game - 3-gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.  

22.00 uur
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar Ameland in de avond te verkennen.

Dag 3

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte –Optioneel kunnen wij nog leuke activiteiten voor u verzorgen, bijvoorbeeld een spannende RIB-tocht op de Waddenzee!
Vertrek op eigen gelegenheid -Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Spannende Groepsactiviteiten

Ameland Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur op Ameland. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige omgeving te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Even weg van de drukte

Verwen uw zintuigen met de zuivere zeelucht, de prachtige omgeving, vele activiteiten en heerlijk eten en drinken. Ameland is een prachtig Waddeneiland en heeft veel te bieden. Een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Ook op cultureel en sportief gebied valt er veel te zien en te doen. Bezichtig de vier nabijgelegen knusse dorpjes, bezoek de musea en monumenten en duik in de interessante geschiedenis van Ameland of ontdek het eiland vanaf de zee. Ameland kent ook genoeg restaurants en strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten van eten en drinken onder het genot van het geluid van de golfen. Ameland ontspant en geeft nieuwe energie!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Waddeneilanden

Als u naar de Waddeneilanden afreist krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen, het is er overal heerlijk vertoeven. Neem daarom snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg op Texel, Vlieland, Ameland en Terschelling.

Ameland

Ameland is een van de Waddeneilanden in Nederland en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, sfeer en diverse recreatiemogelijkheden. Ameland heeft uitgestrekte stranden met fijn zand. Deze bieden de perfecte omgeving voor ontspanning, zonnebaden, strandwandelingen en diverse watersportactiviteiten. Het eiland herbergt verschillende natuurgebieden, waaronder duinen, bossen en kwelders. Het is een uitstekende bestemming voor natuurliefhebbers. De dorpen op Ameland, waaronder Nes en Hollum, behouden een authentieke sfeer met charmante straatjes, historische gebouwen en lokale winkels.

Weekend escape - escaperoom weekend maakt gebruik van cookies
Weekend escape - escaperoom weekend is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Weekend escape - escaperoom weekend